Home»Tehnica»Proiecte custom»Proiect unicat: Singurul G500 4×4² cabriolet din lume

Proiect unicat: Singurul G500 4×4² cabriolet din lume

0
Shares
Pinterest Google+

Schiorul Jon Olsson a finalizat proiectul său bazat pe Mercedes-Benz G500 4×4². Așa cum am anticipat, proiectul său custom implica transformarea definitivă în decapotabilă.

În loc să abordeze un G650 Landaulet, Olsson a apelat la un atelier unde și-a tăiat plafonul, montanții B și montanții C ai G500-ului său pentru a-l transforma într-o mașină pe care să o folosească doar pe timp frumos.

Nu de alta, dar nu ai vrea să te prindă ploaia într-un G-Class fără plafon. Olsson pretinde că proiectul a pornit de la o necesitate pe care nu o întâlnești la oamenii obișnuiți: mașina era prea înaltă pentru garajele din Monaco și Marbella. Odată cu eliminarea plafonului, schiorul susține că nu mai are această problemă.

În plus, Olsson a modificat și motorul lui G500 4×4², dacă tot s-a apucat de treabă. Propulsorul oferă acum 780 CP, o creștere consistentă de la cei 422 oferiți de varianta standard. Suspensia a fost și ea modificată, iar asta nu face decât să ridice alte întrebări cu privire la motivul scos în față pentru necesitatea eliminării plafonului.

În mod interesant, Jon Olsson folosește G500-le său pentru a transporta diferite obiecte între proprietățile sale. Caroseria a fost și ea personalizată folosind colant cu model de camuflaj. Olsson a ales să o împartă în două, ceea ce îi conferă un aspect interesant. Partea aceasta o putem copia și la proiectele care nu implică tăierea plafonului, din fericire.

Previous post

DSD Golem: un off-roader cu 700 CP

Next post

Hyundai Santa Fe va primi o variantă hibridă și un hibrid plug-in

No Comment

Leave a reply