Home»Noutati»Diverse»VIDEO: Probleme pentru Jimny la World Car of the Year

VIDEO: Probleme pentru Jimny la World Car of the Year

0
Shares
Pinterest Google+

Testele pentru ediția 2019 a World Car of the Year au relevat noi probleme pentru Jimny.

După dezastrul de la EuroNCAP, au apărut și alte argumente împotriva achiziției unui Suzuki Jimny. Australienii de la Car Advice conduceau un Jimny în California pentru jurizare și au descoperit că sistemul de frânare autonomă în caz de impact iminent se activa automat și prezenta un comportament nesigur la întâlnirea cu barierele de protecție de metal de pe marginea șoselei.

Ei au reușit să repete eroarea și să o și filmeze în acțiune, iar problema se manifesta și la cel de-al doilea Jimny trimis de Suzuki în SUA pentru jurizare. Japonezii nu îl vor comercializa și pe Jimny în SUA, însă au trimis două exemplare special pentru World Car of the Year.

Oficialii Suzuki au declarat că vor investiga problema manifestată de Jimny și că de vină ar fi calibrarea sistemului de frânare autonomă în caz de impact frontal iminent. Cel mai probabil, va urma o actualizare de software care să remedieze problema, însă situația nu va duce la o rechemare în service pentru vehiculele care au fost deja livrate.

Previous post

Cel mai tare clip cu mașini al anului 2018: Gymkhana 10

Next post

Lada Niva 6x6: un proiect custom rusesc

No Comment

Leave a reply