Home»Noutati»Primul SUV electric Mazda poate fi comandat în România

Primul SUV electric Mazda poate fi comandat în România

0
Shares
Pinterest Google+

Primul model electric de la Mazda poate fi deja comandat în România şi va ajunge cel mai devreme pe străzi din a doua jumătate a anului 2020.

Noua Mazda MX-30 are un motor electric de 143 CP şi 265 Nm, alimentat de o baterie cu capacitate de 35,5 kWh, care poate asigura o autonomie de 200 de kilometri, calculată după standardul WLTP.

Bateria se poate încărca la prize AC de 6,6 kW și la cele rapide de 50 kW. În cazul încărcării la priză rapidă MX-30 are nevoie de 40 de minute pentru a-și încărca bateria în proporție de 80%.

Dotările standard ale noului model electric MX-30sunt generoase şi   faruri LED adaptive, vopsea Ceramic Metallic, includ jante de aliaj de 18 inchi, scaune față electrice din material textil și piele, încălzite, cu funcție de memorie, climatizare automată, ornamente din plută pe consola centrală, proiecție laser pe parbriz, conectivitate Apple Carplay și Android Auto, senzori de ploaie și de lumină, display central de 8,8 inchi, cameră video pentru marșarier, senzori de parcare față-spate, recepție radio digitală (DAB), sistem de navigație integrat și geamuri fumurii spate.

Primul SUV electric Mazda poate fi comandat în România

Noua Mazda MX-30 poate fi comandată deja la toți dealerii din România cu un preț de 33.900 euro cu TVA inclus.

Previous post

Să fie M GmbH - iată noile BMW X5 M, BMW X5 M Competition, BMW X6 M şi BMW X6 M Competition

Next post

Grupul PSA și Alianța FCA vor forma al patrulea cel mai mare concern auto din lume

No Comment

Leave a reply