Home»Noutati»Auto»Primele imagini cu Evoque Convertible Concept

Primele imagini cu Evoque Convertible Concept

0
Shares
Pinterest Google+

Pentru a crea inca un joc de imagine care sa il aiba in centru pe Evoque, dar si pentru a testa posibilitatea ca in viitor sa scoata pe piata primul crossover cabrio, Range Rover scoate la lumina inca o silueta interesanta.

Nu este inca un model in productie, ci un prototip ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Range Rover Evoque Convertible are la baza modelul cu trei usi ce dispune de un soft top retractabil intr-un compartiment aflat catre spate.

Curiozitatea conceptului o reprezinta lipsa barelor de protectie in caz de rasturnare, care a fost inlocuit dupa spusele producatorului cu un sistem mai evoluat, denumit ROPS (Roll Over Protection System). Pana si culoarea este una noua, cu nuante de gri, denumita Causeway Grey.

Rotile sunt cu jante din aliaj si diametru de 21 inchi. Englezii sunt optimisiti si vorbesc chiar de performante “off-road”, ale acestei masini insa pe noi nu ne va putea convinge de acest aspect decat o viitoare versiune echipata cu MT-uri, troliu si lift kit.
Pana atunci merita retinuta insa ideea.

Previous post

Honda dezvaluie primele imagini cu CR-V Prototype

Next post

Noul Isuzu D-Max vine in Europa!

No Comment

Leave a reply