Home»Noutati»Primele Dacia Duster au fost debarcate in Marea Britanie

Primele Dacia Duster au fost debarcate in Marea Britanie

0
Shares
Pinterest Google+

Pregatirea asaltului asupra pietei din Marea Britanie a intrat in linie dreapta pentru Dacia Duster. Cel mai accesibil SUV european a starnit deja interesul a 5,500 de englezi care s-au abonat in graba la newsletterul Dacia in doar cateva saptamani.

Primele 22 de exemplare Duster sosite pe calea apei sunt tot cu volan pe stanga si au ca destinatie dealerii din mai multe regiuni din regat, unde vor putea fi prezentate publicului incepand cu data de 28 iunie a acestui an.

Pretul cu care se va vinde Duster englezilor si lista de dotari vor fi anuntate tot in iunie, atunci cand se vor putea plasa si primele pre-comenzi, lucru care se va putea face platindu-se un avans de doar 100 de lire. Undeva spre sfarsitul toamnei acestui an vor sosi si primele Duster cu volan pe dreapta si vor putea fi facute primele drive-teste, iar onorarea primelor comenzi va incepe abia din prima luna a anului viitor.

Modelul Duster destinat englezilor nu este produs la Mioveni, ci in India, asa ca primele Duster pe care le vom putea vedea pe meleagurile noastre vor fi abia peste cativa ani cand mai mult ca sigur ca va incepe exodul second-hand, cunoscandu-se deja pretul scazut la care ajung masinile de ocazie din Marea Britanie.
Pana atunci nu ne ramane decat sa bifam pe lista o alta tara in care se va sta la coada pentru SUV-ul cu emblema romaneasca.

Previous post

Cupa GTC 2012, un eveniment “fueled by Monster Energy Romania”

Next post

Toyota Iasi Adventure Raid: prima etapa din Campionatul National de Off Road

No Comment

Leave a reply