Home»Noutati»Diverse»Prima ediție Best Electric Car in Romania și-a desemnat câștigătorii

Prima ediție Best Electric Car in Romania și-a desemnat câștigătorii

0
Shares
Pinterest Google+

Best Electric Car in Romania a debutat anul acesta cu o pimă ediție la care au fost alese finaliste un număr de șapte modele electrice, ce au încercat să convingă un juriu compus din 17 jurnaliști de abilităție lor.

Traseul s-a desfășurat pe durata a două zile și a cuprins un traseu variat cu plecare din București și finish în inima Bucegilor, la 1600 m altitudine. De la asfalt uscat și ud, la drumuri de macadam și chiar noroi sau zăpadă, mașinile au înfruntat condiții care să simuleze mare parte din ceea ce presupune folosința reală a oricărui autoturism.

Au fost în total mai bine de 300 km parcurși, iar diferențele tehnice dintre vehicule au rezultat într-un vot al participanților care a dus la următorul clasament:

1. Skoda Enyaq iV 86 puncte

2. BMW iX3 84 puncte

3. Kia e-Niro 76 puncte

4. Volkswagen ID.3 73 puncte

5. Honda e 56 puncte

6. Mercedes-Benz EQA 54 puncte

7. Citroen e-C4 19 puncte

Competiția Best Electric Car in Romania a avut și un câștigător desemnat de public, cele aproximativ 2.200 de voturi de pe platforma BestElectricCar.ro rezultând ca favorit al cititorilor modelul KIA e-Niro care a adjudecat astfel premiul de popularitate.

Concursul a luat startul, miercuri, 21 aprilie 2021, din fața sediului Ministerului Mediului, în cadrul conferinței de presă care a anunțat programele Rabla Clasic și Rabla Plus pentru acest an.

Best Electric Car in Romania este un eveniment susținut de Arval România, Vitesco Technologies, Renovatio e-charge.

Galerie foto:

Previous post

Prezentare europeană a noului Honda HR-V e:HEV

Next post

Noul Defender a fost recompensat cu World Car Design Of The Year 2021

No Comment

Leave a reply