Home»Noutati»Auto»Porsche lansează o ediţie specială a lui Cayenne

Porsche lansează o ediţie specială a lui Cayenne

0
Shares
Pinterest Google+

Cayenne Platinum Edition este modul prin care Porsche aduce echipamente speciale de înaltă calitate și oferă în versiunile standard multe dintre opțiunile cele mai solicitate, într-un pachet rafinat şi exclusivist. La exterior se pot observa gurile centrale și laterale de admisie vopsite în culoarea Platinum Silver Metallic, benzile de pe ferestrele laterale, spoilerul din spate şi banda ornamentală de pe hayon. Gama de culori standard include finisaje în culori monotone, precum alb şi negru, variantele Meteor Grey Metallic, Basalt Black Metallic şi Mahogany Metallic fiind disponibile ca opțiuni suplimentare. Vopseaua Carrara White Metallic este, de asemenea, o opțiune disponibilă exclusiv pentru această ediție Cayenne. Aspectul este completat de jantele de 19 inch Cayenne Design II cu margini colorate.

Gama de echipamente disponibile numai pentru aceste versiuni a fost concepută special pentru a spori confortul şi siguranţa. De exemplu, modelele Cayenne Platinum Edition sunt dotate cutransmisii Tiptronic S cu opt trepte, faruri Bi-Xenon, servodirecţie Power Plus, precum şi cu sistemul ParkAssist, atât în partea din faţă, cât şi în spate, ca dotare standard. La nivelul habitaclului găsim, tot standard, oglinzile interioare cu sistem anti-orbire şi geamurile fumurii destinate să asigure un plus de intimitate pasagerilor.

Combinația de culori negru/bej Luxor, rezervată interioarelor acestei ediții speciale, creează o ambianță elegantă şi exclusivistă în interior. Vehiculele sunt dotate în versiunea standard cu un interior parţial din piele, dar şi cu interior complet din piele disponibil opţional. Covoarele, cu margine bej Luxor și logo-ul Porsche, dar și mânerele uşilor din față  cu logo-ul “Platinum Edition” reprezintă detalii destinate doar acestei game.

Volanul SportDesign cu padele pentru schimbarea treptelor este standard, la fel şi  sistemul Porsche Communication Management (PCM), care include un modul de navigație cu ecran de 7 inch și un sistem audio de 235W cu 11 difuzoare.

Cayenne Platinum Edition are o putere de 300 CP (220 kW). În combinație cu Tiptronic S, consumul de carburant este de 9,9 litri/100 km (236g/km CO2). Motorul V6 de trei litri disponibil în modelele Cayenne Diesel Platinum Edition, oferă o putere de 245 CP (180 kW) și un consum de 7,2 litri. Cayenne Platinum Edition costă 59.811 Euro și 60.600 Euro pentru varianta Diesel Platinum Edition (preturi fara TVA). Modelele Platinum Edition vor fi disponibile pe piață din ianuarie 2014.

Previous post

A fost fabricat exemplarul Dacia Duster cu numărul 500.000!

Next post

Felix Baumgartner este noua imagine a lui Amarok Canyon

No Comment

Leave a reply