Home»Noutati»Porsche Cayenne a fost dezvelit pe internet înainte de prezentarea oficială

Porsche Cayenne a fost dezvelit pe internet înainte de prezentarea oficială

0
Shares
Pinterest Google+

Porsche Cayenne, SUV-ul mai mare din gama mărcii din Zuffenhausen, a primit o nouă generație.

Discutam despre cea de-a treia generație a acestui model, care are deja 15 ani de la debutul în producție a primei sale variante. Timpul trece repede, iar 2002 era anul în care puriștii Porsche erau cu buza umflată că marcă lor preferată a lansat un SUV.

Se pare că oamenii de la Porsche nu au greșit prin această decizie, iar modelul rezultat a ajuns să fie unul dintre cele mai vândute produse din gamă. Acest lucru ajută marca germană să facă și mașini pentru acei puriști, la prețuri pe măsură, dar în volume mai mici.

Porsche n-a riscat prea mult cu schimbarea de generație a SUV-ului său, așă că unii ar putea fi tentați să confunde noul Cayenne cu un facelift extensiv. Nu este cazul, pentru că toate elementele exterioare sunt diferite de cele de la modelul anterior, cu toate că unele ar putea să se potrivească pe vechiul model dacă ești hotărât.

Blocurile optice sunt full-LED și arată similar cu alte unități de acest tip prezentate de marcă în trecut. Spatele este și el schimbat, pe când silueta lui Cayenne a devenit și mai sportivă datorită unor mici tușe de design. Din ofertă nu lipsesc culori noi, modele noi de jante și alte artificii menite să ajute clienții să-și personalizeze SUV-ul.

Interiorul lui Cayenne s-a schimbat destul de mult, iar acest aspect va conta cel mai mult pentru clienți. Oricât de frumoasă ar fi o mașină, vei petrece majoritatea timpului tău cu ea la interior, așa că ar fi bine să fie și habitaclul frumos și bine proiectat. Porsche ne arată că poate îmbina rigoarea germană în design cu funcționalitate și tehnologie de top.

Din rațiuni ce țin de tradiție, turometrul stă în centru și imită o unitate analogică, dar este înconjurat de ecrane TFT de ultimă generație. Consola centrală și planșa de bord au fost redesenate, iar aceasta din urmă are un ecran tactil de dimensiuni generoase.

Noul Cayenne va fi prezentat public la Salonul Auto de la Frankfurt, când vor fi anunțate și motorizările sale alături de detaliile tehnice.

Previous post

Isuzu D-Max primește o ediție specială Arctic Trucks: AT35

Next post

Hyundai va face un pick-up inspirat de conceptul Santa Cruz

2 Comments

  1. […] Cayenne a primit o nouă generație, iar aceasta a fost dezvelită în fața presei înainte de debutul de la Salonul Auto de la […]

  2. […] Cayenne are o nouă generație, însă aspectul său nu te face să crezi că nu vorbim doar de un facelift […]

Leave a reply