Home»Noutati»Diverse»Pegas a intrat pe piața electricelor cu Suprem Dinamic și Scandal

Pegas a intrat pe piața electricelor cu Suprem Dinamic și Scandal

0
Shares
Pinterest Google+

Pegas, marca românească de biciclete, a revenit pe piață de câțiva ani și a anunțat în această săptămână intrarea pe un nou segment.

Pegas va fabrica și comercializa vehicule electrice, sub forma bicicletelor, trotinetelor și a long-board-urilor electrice. Cu toate că nu sunt mașini sau motociclete, ele merită atenția noastră pentru că numele din spatele Atelierele Pegas răsună în sufletul multor români, inclusiv în al nostru, iar el este legat de primele experiențe pe două roți.

Mulți dintre voi au mers pe un Pegas clasic, iar cei care n-au mers sigur au un prieten sau o cunoștință care are amintiri plăcute cu marca din Zărnești. Deși nu au reînviat fabrica „6 Martie”, redenumită ulterior Tohan Zărnești, cei de la Atelierele Pegas încearcă să atingă coarda nostalgiei în sufletul românilor.

Cel mai ieftin produs electrificat de la Pegas este trotineta Scandal, care costă 2.600 de lei la momentul publicării acestui material. Pentru aceeași sumă, poți cumpăra un long-board electric de la Pegas, denumit tot Scandal. Două modele de biciclete, Suprem și Practic au primit sufixul Dinamic odată cu suportul electric. Ele pleacă de la 3.800, respectiv 5.800 ron și pot fi comandate în diferite culori.

Pegas Suprem Dinamic, bicicleta din imaginea asociată acestui articol, are o autonomie electrică de 70 de kilometri și poate atinge 25 km/h fără să pedalezi. Are opt viteze, suportă o greutate maximă de 130 de kilograme și roțile sale sunt de 26 de inch. Cântărește 23 de kilograme și are cadru, furcă și ghidon din aluminiu.

Previous post

Retromobil Fest 2017: 104 concurenți s-au întrecut la ATA

Next post

Tom Hanks va avea cel mai frumos Fiat 126p din lume

No Comment

Leave a reply