Home»Noutati»Auto»Opel Grandland X a fost prezentat oficial

Opel Grandland X a fost prezentat oficial

0
Shares
Pinterest Google+

Opel a întregit familia sa de SUV-uri prin prezentarea lui Grandland X. Cel de-al treilea SUV va putea fi admirat de europeni în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment programat în intervalul 14 – 24 septembrie.

Cu dimensiunile sale de 4.477 de milimetri lungime, 1.844 de milimetri lățime, 1.636 de milimetri înălțime și 2.675 de milimetri ampatament, noul Opel Grandland X este un SUV care promite spațiu suficient pentru toți pasagerii. Portbagajul are un volum de 514 litri, dar poate fi extins până la maximum 1.652 de litri.

Grandland X oferă însă un lucru mai presus de toate: plăcerea condusului în siguranță pe parcursul întregului an și pe orice suprafață. Acest lucru este posibil și datorită sistemului electronic opțional de control al aderenței care, în special cu ajutorul pneurilor M&S (de iarnă), asigură o tracțiune optimă în diverse situații de conducere. Șoferul poate să aleagă dintre cinci moduri de conducere.

Sistemul adaptează apoi distribuția cuplului către roțile din față, permițând patinarea roților dacă este necesar și transmisia automată reglează punctele de schimbare a treptelor de viteză, precum și răspunsul accelerației. Acest lucru asigură o tracțiune optimă și o manevrabilitate stabilă, indiferent dacă Grandland X rulează pe zăpadă, noroi, nisip sau suprafețe umede.

Tot în dreptul tehnologiilor amintim de cruise control adaptiv cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, sistemul de detectare a oboselii șoferului și un sistem avansat de asistență la parcare.

Previous post

A APĂRUT EDIŢIA APRILIE-MAI A REVISTEI 4×4 ADVENTURE!

Next post

Un Hyundai Santa Fe a traversat Antarctica pilotat de strănepotul lui Ernest Shackleton

No Comment

Leave a reply