Home»Noutati»Opel Crossland X are un nou motor diesel: Prețuri în România

Opel Crossland X are un nou motor diesel: Prețuri în România

0
Shares
Pinterest Google+

Opel Crossland X are o nouă motorizare, un diesel de 1.5 litri preluat de la Grandland X.

Deși Crossland X avea deja un diesel de această cilindree în gamă, unitatea respectivă oferea 102 CP. Între timp, nemții i-au adăugat și o variantă mai puternică, iar ambele au fost echipate cu un sistem de tratare a gazelor de eșapament cu uree.

Desigur, motorul respectă normele Euro 6d-Temp și a fost deja omologat conform ciclului de testare WLTP, dar valorile de consum anunțate sunt convertite la NEDC pentru a fi mai ușor de comparat cu alte vehicule de pe piață. Noua variantă a motorului 1.5 CDTI oferă 120 CP și 300 Nm, iar singura transmisie oferită alături de motorul mai puternic este o automată cu șase trepte.

Crossland X 1.5 CDTI are un consum mixt de 4.0 litri la sută (convertit la NEDC), respectiv de 4.4 litri la sută în oraș și de 3.8 litri la sută în afara orașului. Dacă ne uităm doar la valorile WLTP, consumul mixt este situat între 5.1 și 5.5 litri.

În România, un asemenea model pleacă de la 17.540 de euro cu TVA inclus. Este prima versiune diesel a lui Crossland X oferită cu transmisie automată și motor diesel. Nu poate fi comandat și cu tracțiune integrală.

Odată cu această actualizare, gama Crossland X are ca dotări opționale atât tapițerie din piele și scaune cu certificare AGR, iar aceste două elemente sunt oferite sub forma unui pachet pentru echipările Design, Innovation și Ultimate.

Previous post

VIDEO: Motivul pentru care unii își cumpăra SUV-uri

Next post

Gruma Hunter: Un Clasa X special pentru vânătoare

No Comment

Leave a reply