Home»Noutati»Diverse»S-a lăsat ghidat de GPS și de doi români și a ajuns să facă off-road cu Tesla Model S

S-a lăsat ghidat de GPS și de doi români și a ajuns să facă off-road cu Tesla Model S

4
Shares
Pinterest Google+

Aflat în tranzit prin România cu un model electric de la Tesla, un străin s-a purtat ghidat de sistemul GPS încercând să ajungă de la Moara Vlăsiei pe A3, însă a avut parte de o surpriză. Drumul marcat pe harta digitală nu era asfaltat, ci unul desfundat, ce trecea prin pădure. Pentru că vorbim de o mașină cu tracțiune integrală, șoferul a reușit să ajungă destul de departă până să rămână împotmolit, fentând mai multe șleauri și gropi cu noroi. Paradoxul situației este, pe lângă eroarea sistemului GPS și faptul că, la bordul mașinii se aflau și doi români, care nici ei nu au realizat că merg în direcția greșită.

Mașina cu pricina este una care face parte din cele 11 echipe ce au plecat din Barcelona pentru a realiza înconjurul lumii cu propulsie electrică, aventură ce trebuia să dureze 80 de zile. Deși suntem siguri că au trecut prin destule întâmplări, membrii 80edays care realizează acest tur nu vor uita prea curând drumurile de la noi. 

Din fericire, mașina a fost recuperată cu succes de o firmă de tractări ce a folosit un Nissan Patrol pentru a o aduce înapoi la asfalt după mai bine de 1 km de traseu off-road. 

Foto: Lazăr Petrică

Previous post

Cea mai mare flotă de mașini hibride plug-in BMW livrată în România

Next post

Mercedes-Benz Clasa G a fost imortalizat în rășină

No Comment

Leave a reply