Home»Noutati»Oferte 4×4 la eMAG de Black Friday. Află ce mărci sunt disponibile!

Oferte 4×4 la eMAG de Black Friday. Află ce mărci sunt disponibile!

0
Shares
Pinterest Google+

Cea de-a cincea ediție a Black Friday eMAG va avea loc pe 20 noiembrie și va fi cel mai mare eveniment de shopping online de până acum. Acesta oferă reduceri în valoare totală de peste 100 milioane de lei la 650.000 de produse, iar volumul estimat al comenzilor va ajunge la 205 milioane de lei.

Reducerile vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din oferta: televizoare, telefoane mobile, laptopuri,electrocasnice,produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină.  În plus, așa cum am văzut și la ediția precedentă, din oferta de Black Friday vor face parte și autoturisme, anul acesta fiind vorba de mărci precum FIAT (FIAT 500), Alfa Romeo, Ford, Mercedes-Benz, Hyundai, Land Rover, Jaguar, BMW, MINI și gama completă Jeep. Producătorul autohton Dacia va lipsi anul acesta din campania Black Friday.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant prin swipe.

Previous post

GMC Canyon Denali și Sierra Denali Ultimate - Debut în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles

Next post

Nissan NP300 Navara a primit titlul de Pick-upul internațional al anului

No Comment

Leave a reply