Home»Aventura»Prin lume»O zi de off-road cu Land Rover Defender – 1.500 de dolari

O zi de off-road cu Land Rover Defender – 1.500 de dolari

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender este un model care are un nume înrădăcinat în lumea off-road-ului. Divizia americană a mărcii britanice profită de acest lucru și oferă o experiență de o zi pentru 1.500 de dolari.

Nu discutăm aici despre închirierea unui Defender restaurat, ci de accesul la acest vehicul împreună cu un instructor experimentat și pe un traseu care să îi pună în valoare toate capacitățile. De la iarbă și noroi, pâna la vaduri de apă și alte surprize pe care le pregătește o pădure atunci când vine vorba de off-road.

Marca britanică are o divizie numită Heritage, care se ocupă cu restaurarea modelelor Defender și ale predecesoarelor, iar clienții care plătesc 1.200 de dolari pentru jumătate de zi sau 1.500 de dolari pentru o zi se pot bucura de acestea împreună cu un instructor pe un traseu bine pus la punct. Programul are loc în SUA, fiind înființate trei centre în acest sens.

Deși 1.500 de dolari pare mult pentru o zi de off-road, clienții au avantajul că își pot da seama dacă această pasiune este pentru ei și pot învăța cum să meargă pe teren accidentat, iar acestea din urmă pot fi lecții mult mai scumpe dacă și-ar cumpăra o mașină pe care ar putea să o strice la prima ieșire sau să descopere că nu sunt interesați suficient de pasiunea care ne mișcă pe noi să trecem peste încă o săptămână până ajungem la pădure să ne descurcăm singuri cu obstacolele.

Previous post

Shelby Raptor Baja - 525 CP de fabrică pentru pick-up-ul american

Next post

Francezii de la DS pregătesc un SUV electric. Întâi sosește unul hibrid

No Comment

Leave a reply