Home»Noutati»O nouă creștere pentru vânzările Kia, Sportage rămâne lider

O nouă creștere pentru vânzările Kia, Sportage rămâne lider

0
Shares
Pinterest Google+

Vânzările Kia în Europa și în regiunea EMEA au înregistrat o nouă creștere în cel de-al treilea trimestru al anului.

Potrivit datelor ACEA, Kia a crescut cu 5.7% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar cota de piață a mărcii a ajuns la 3.1 procente. Piața auto din Europa a avut o creștere medie de 2.3 procente în țările UE și EFTA.

În tot acest timp, modelul Sportage a rămas cel mai popular automobil de la Kia. Varianta sa mild-hybrid a adus un aport la vânzările de modele hibride și electrice, care au totalizat 43.099 unități între iulie și septembrie.

Desigur, aici a adus un aport și Soul EV, alături de Niro Hybrid și Niro Plug-in Hybrid. Cei de la Kia se așteaptă să se bucure în continuare de vânzări crescute pentru modelele lor hibride și electrice, mai ales după lansarea variantei electrice a lui Niro și după introducerea în gamă a lui Sportage într-o versiune hibrid diesel-electric cu sistem de 48V.

Varianta electrică a lui Niro va debuta în Europa până la finalul lui 2018 și poate să parcurgă până la 485 de kilometri în regim mixt, respectiv 615 kilometri în ciclul urban cu bateria încărcată complet. Rezultatul este deosebit de bun în segment și arată că o marcă de volum poate să se lupte cu producătorii premium din Germania în materie de vehicule electrice.

Previous post

Retroparada Toamnei 2018: Activităţi derulate în 25 de judeţe

Next post

Dacia Duster Pick-up: Așa arată noua generație

No Comment

Leave a reply