Home»Noutati»O nouă creștere a vânzărilor Kia în Europa

O nouă creștere a vânzărilor Kia în Europa

0
Shares
Pinterest Google+

Kia a avut un nou record de vânzări în Europa, atins în urma unei noi creșteri a vânzărilor.

Marca din Coreea de Sud a reușit să surclaseze creșterea pieței și să își păstreze cota de trei procente în Europa. În prima jumătate a anului 2018, Kia a avut o creștere de cinci procente a vânzărilor în raport cu aceeași perioadă a anului trecut.

Totodată, Kia a avut o creștere de 46% a vânzărilor de mașini electrice, un rezultat care bucură orice producător, dar volumele sunt încă reduse în raport cu potențialul pieței. Un alt rezultat bun l-a înregistrat cea de-a doua generație a lui Cee’d, care a avut vânzări puternice în ultimele luni de comercializare înainte de înlocuire cu a treia generație, numită Ceed.

Kia Sportage rămâne în continuare cel mai bine vândut model din ofertă în Europa. De dragul statisticii, vă spunem că au fost vândute 264,010 unități Kia în Europa în primele șase luni ale anului.

Cele trei procente cotă de piață reprezintă cel mai bun rezultat obținut de Kia în Europa de la debutul său aici și creșterea sa este aproape dublă față de creșterea vânzărilor automobilelor noi pe acest continent.

Previous post

Red Bull Romaniacs 2018 a ajuns la final: Cine sunt câștigătorii

Next post

Recall pentru Mercedes-AMG G65: Prea rapid în marșarier

No Comment

Leave a reply