Home»Noutati»Auto»Noul Renault Austral se poate comanda in Romania

Noul Renault Austral se poate comanda in Romania

0
Shares
Pinterest Google+

Noul Renault Austral va fi disponibil pentru comenzi începând cu data de 20 septembrie, în rețeaua de agenți Renault din întreaga țară. Livrările către clienți vor debuta în prima parte a anului 2023.  

 

Noul Renault Austral este cel mai nou SUV al marcii franceze, spațios, confortabil și care înglobează strategia Renaulution de a recuceri segmentul C.

Noul Austral vine cu un grup motopropulsor E-TECH Full Hybrid de nouă generație, de 160 cp sau 200 cp. Acesta este bazat pe o tehnologie inovatoare și include un nou motor turbo pe benzină de 1,2 litri cu 3 cilindri, care furnizează 96 kW (130 cp) și 205 Nm de cuplu. Este combinat cu un nou motor electric, o baterie litiu-ion (2 kWh/400 V) și o cutie de viteze inteligentă multi-mode care oferă 15 combinații diferite, dintre care 2 sunt în modul 100% electric. Consumul său, începând de la 4,6 l/100 km și emisiile de CO2, începând cu 104 g/km, sunt cele mai bune din aceasta categorie.

 

 

Două sisteme de propulsie Mild Hybrid completează gama de motorizări 100% hibridă:

Mild Hybrid advanced, o premieră în gama Renault, care combină noul motor turbo pe benzină cu injecție directă de 1,2 litri cu 3 cilindri cu o baterie litiu-ion de 48 V și un alternator de pornire. Cu acest grup motopropulsor cu transmisie manuală de 130 cp, Noul Austral aduce cel mai mic consum și emisii de CO2 din categorie (de la 5,2 l/100 km și 118 g/km), fiind o alternativă la motoarele diesel de ultimă generație.

Grupul motopropulsor Mild Hybrid de 12 V, care furnizează 160 cp, are un motor turbo pe benzină de 1,3 litri cu 4 cilindri și injecție directă. Consumul începe de la 6,2 l/100 km și emisiile de CO2 de la 140 g/km, iar mașina este disponibilă cu transmisie automată.

 

TREI NIVELURI DE ECHIPARE ȘI O VERSIUNE EXCLUSIVISTĂ ESPRIT ALPINE

 

Noua gamă Austral cuprinde trei niveluri de echipare: echilibre, techno și iconic. Ultimele două sunt disponibile și în versiunea esprit Alpine. Designul său distinctiv completează atractivitatea Noului Austral cu o lamă sport gri satinat pe bara față, jante din aliaj Daytona de 20 inchi, lumini spate irizate 3D, tapițerie din material Alcantara® accentuat de cusături albastre și volan din piele nappa, prevăzut cu accente albastre, albe și roșii.

 

Pe nivelul de echipare de bază, aspectul noului Austral equilibre este șic și atrăgător atât la exterior – cu o grilă mare cromată și pasaje de roată și praguri laterale negre strălucitoare, cât și la interior – cu un tablou de bord atrăgător, un ecran central de 9 inchi și un ecran de bord de 12,3 inchi. Această versiune vine, de asemenea, cu un sistem de asistență la parcare spate, card de acces hands-free și faruri LED Pure Vision.

Versiunea techno prezintă dotări mai elegante: jante din aliaj Komah negru diamantate de 19 inchi, tapițerie din piele artificială și stofă, iluminare ambientală personalizată. Vine cu o serie de facilități de ultimă generație, inclusiv sistemul OpenR Link pe un ecran de 12,3 inchi și conectivitate Google, inclusiv Google Maps încorporat. Versiunea techno este mai încăpătoare decât orice altă mașină din categoria sa, datorită scaunului său glisant 1/3-2/3. Vine cu o cotieră centrală generoasă și sistemul Easy Break.

 

Versiunea iconic este echipată cu jante din aliaj Effie negru diamantate de 20 inch, caroserie în două tonuri (pavilion negru), portbagaj cromat și stopuri irizate 3D. Dincolo de designul captivant, dotările de confort ale mașinii şi includ:  scaun electric pentru șofer, prevăzut cu masaj, scaune față încălzite și hayon electric hands free. Completând experiența premium, versiunea iconic dispune, de asemenea, de o cameră video 3D 360° și control adaptiv al vitezei de croazieră cu funcție Stop & Go.

 

Noul Renault Austral are până la 32 de sisteme de asistență a șoferului care acoperă trei categorii, garanții ale securității și confortului: conducere, parcare și siguranță.

 

Noul Austral folosește 4CONTROL Advanced, a treia generație a sistemului cu patru roți directoare de la Renault, pe care îl perfecționăm continuu de 15 ani. Este de neegalat în segmentul C-SUV, oferind un nivel de confort fără precedent, agilitate de neegalat și siguranță sporită pe șosea.

 

Preturi in Romania:

* doar stoc – fără lansări în fabricație                                                 

** disponibil la comandă cu lansare în fabricație începând cu februarie 2023                                        

*** termen de livrare indisponibil

Previous post

Manifesto - conceptul care redefineste atributele Dacia

Next post

Volkswagen ID. Buzz Cargo este "International Van of the Year 2023"

No Comment

Leave a reply