Home»Noutati»Auto»Noul Land Rover Defender va fi cel mai tehnologizat model al mărcii

Noul Land Rover Defender va fi cel mai tehnologizat model al mărcii

0
Shares
Pinterest Google+

Fanii lui Land Rover Defender mai au de așteptat până să vadă noua generație a modelului britanic. Dar această așteptare vine cu promisiuni importante din partea conducerii. Într-un interviu acordat celor de la Autocar, Ralf Speth, șeful grupului Jaguar Land Rover, spune că viitoarea generație Defender o să fie o vitrină tehnologică.

Arhitectura folosită va fi una complet nouă și va miza pe aceleași materiale pe care JLR le folosește acum în dezvoltarea lui Range Rover și a lui Discovery. Noul Defender o să fie oferit și într-o versiune cu ampatament mărit (3.120 mm), iar suspensia o să fie preluată de pe noul Discovery.

Gama de motorizări de pe viitorul Land Rover Defender o să fie preluată din actuala gamă. Vom avea unități diesel și benzină cu patru cilindri, dar și motoare V6. Fanaticii vor putea opta și pentru o versiune hardcore dedicată pasionaților de off-road.

Conform aceluiași oficial, inginerii au și început testele în afara uzinei, iar din punct de vedere estetic, noul Defender arată fantastic.

Previous post

Toyota Hilux are mari probleme în testul elanului

Next post

Ford F-150 Raptor este gata de Baja

No Comment

Leave a reply