Home»Noutati»Noul Land Rover Defender: imagini oficiale ale generației 2020

Noul Land Rover Defender: imagini oficiale ale generației 2020

0
Shares
Pinterest Google+

Noul Land Rover Defender va fi prezentat în 2019 și va debuta comercial în 2020.

În așteptarea debutului, englezii au publicat o galerie foto a noului Land Rover Defender generație 2020. Modelul a fost surprins în timpul testelor off-road, semn că se dorește ca noul Defender să fie cât mai bine pregătit de teren accidentat.

Reprezentanții Jaguar Land Rover au precizat că l-au testat la altitudini de până la 4.000 de metri în Statele Unite ale Americii, unde prototipul a întâlnit temperaturi cuprinse între 5 și 50 de grade Celsius. Vor urma testele la Cercul Polar, unde noul Land Rover Defender va înfrunta frigul, precum și alte teste în deșert și în diferite alte condiții meteo extreme.

Știm deja că noul Land Rover Defender va avea un interior complet nou, o platformă dezvoltată de la zero, motoare din gama Ingenium a JLR și câteva tușe de design retro. Ne așteptăm să vedem noul Defender până la finalul anului 2019, moment în care îi vom afla și specificațiile tehnice.

Cel mai probabil, anul 2020 ne va aduce acest model și pe piața din România, moment în care vom avea și prețurile în România pentru noul Land Rover Defender. În mod sigur, va fi mai scump decât predecesorul său, dar fanii vechiului model se pot bucura până atunci de faptul că ar putea să obtină mai mulți bani într-o vânzare privată pentru un exemplar îngrijit.

Chiar și apariția noii generații nu va pune în pericol valorile de revânzare ale exemplarelor existente, câtă vreme acestea au fost modificate cu piese de calitate și sunt într-o stare buna din punct de vedere tehnic și estetic. Situația se aplică și la alte modele, evident, dar în cazul lui Defender și a altor modele off-road care au avut urmași modernizați și care nu au mai îndeplinit dorințele fanilor aventurilor pe teren accidentat.

Previous post

Care este mai rapid: Jeep Trackhawk versus Tesla Model X P100D

Next post

Mercedes-Benz Clasa G primește un diesel

No Comment

Leave a reply