Home»Noutati»Auto»Noul HR-V Hybrid e:HEV, în România din 2022

Noul HR-V Hybrid e:HEV, în România din 2022

0
Shares
Pinterest Google+

Honda a anuțat o nouă generație pentru SUV-ul HR-V, iar printre noutățile pe care le aduce acest model este echiparea pentru prima dată cu un sistem de propulsie e:HEV. Acesta  promite o eficiență excepțională, dotări avansate de siguranță și tehnologie inovatoare, toate încorporate, tote sub o formă și elegantă cu linii de coupé.

Disponibil în Europa de la sfârșitul anului 2021 și în Romania de la începutul anului 2022, noul HR-V este cel mai recent model din gama Honda care poartă sigla e:HEV (vehicul electric hibrid), în urma actualizării CR-V și a noilor modele Jazz lansate în 2020. Noul HR-V extinde gama electrificată Honda, pe măsură ce marca se îndreaptă către obiectivul său de a electrifica toate modelele sale europene de masă până în 2022.

Interiorul folosește materiale contemporane soft-touch și o estetică minimalistă modernă, așa cum se observă prin dispunearea orizontală a tabloului de bord și a unui tablou de bord simplificat unde fiecare element contribuie la senzația de spațiu.

Datorită tehnologiei compacte, integrate a sistemului de propulsie Honda și a rezervorului poziționat central, noul HR-V păstrează scaunele versatile Magic Seats, care oferă posibilitatea de a le rabata pentru o podea perfect plană cât și de a ridica șezutul pentru a transporta obiecte înalte, în funcție de nevoile fiecăruia.

Noul HR-V e: HEV va fi disponibil în Europa la sfârșitul anului 2021 și în Romania de la începutul anului 2022.

 

 

 

 

 
Previous post

A apărut nr.31 al revistei 4x4 adventure!

Next post

Pe urmele lui Raptor. Test cu Ford Ranger Thunder

No Comment

Leave a reply