Home»Noutati»Diverse»Noul Defender este “Mașina anului 2021 pentru femei”

Noul Defender este “Mașina anului 2021 pentru femei”

0
Shares
Pinterest Google+

Noul Defender a fost desemnat câștigător absolut în categoria “Mașina anului 2021 pentru femei”. Este pentru prima dată când un model Land Rover câștigă marele trofeu în concursul “Women’s World Car of the Year”, acesta fiind cel mai nou din seria de distincții internaționale acordate celui mai capabil dintre modelele Land Rover.

Noul Defender este disponibil în mai multe variante, putând fi personalizat cu unul din cele patru pachete de accesorii, astfel încât proprietarii să se bucure și mai mult de lumea din jurul lor. Concursul “Women’s World Car of the Year” (WWCOTY) este singurul de acest fel dedicat mașinilor în care juriul este alcătuit exclusiv din femei, cu 50 de jurnaliste din domeniul auto din 38 de țări de pe cinci continente, care selectează cele mai bune modele noi.

 

Interiorul adoptă personalitatea minimalistă a modelului Defender originar, cu accent pe simplitate și
utilitate. Defender 110 oferă configurații cu cinci, șase sau 5+2 locuri, în timp ce modelul 90 poate primi
șase ocupanți într-un vehicul de lungimea unui mașini compacte de familie. Instalate pe platforma solidă de aluminiu D7x a Land Rover – cel mai rigid șasiu al mărcii – tehnologiile avansate specifice vehiculelor de teren și motorizările ultramoderne asigură capabilități apreciabile.

 

Experții Euro NCAP au acordat de curând modelului Defender calificativul maxim de cinci stele.
Motoarele Ingenium pe benzină și motorină asigură putere, control și eficiență în timp ce motorizările Plug-in Hybrid (PHEV) aduc o autonomie de 43 km* în modul complet electric. În plus, un propulsor V8
supraalimentat oferă familiei Defender noi niveluri de performanță. De la lansare, Defender a câștigat peste 50 de distincții internaționale, printre care „Top Gear’s 2020 Car of the Year”, „Motortrend’s 2021 SUV of the Year” și „Autocar’s Best SUV 2020”

Previous post

Groupe Renault va furniza modele pentru Mitsubishi Motors în Europa

Next post

Dacia a anunțat prețurile modelului său electric, Spring

No Comment

Leave a reply