Home»Noutati»Diverse»Noul Defender a fost recompensat cu World Car Design Of The Year 2021

Noul Defender a fost recompensat cu World Car Design Of The Year 2021

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender a primit titlul 2021 World Car Design of theYear, în cadrul competiției World Car Awards. Este a treia oară când Land Rover își adjudecă prestigiosul premiu, după Range Rover Velar (2018) și Range Rover Evoque (2012).

Noul Defender rămâne consecvent spiritului deschizător de drumuri care caracterizează Land Rover de peste 70 de ani și care redefinește aventura în secolul 21. Defender este disponibil în mai multe variante de caroserie, putând fi personalizat  cu unul din cele patru pachete de accesorii, astfel încât proprietarii să se bucure mai mult de mașina lor.

Premiul World Car Design of the Year se acordă ca semn de recunoaștere a celei mai remarcabile mașini noi din ultimele 12 luni și recompensează vehiculele care demonstrează cele mai înalte standarde de inovație tehnică și design, depășind tiparele convenționale.

Noul Defender este imediat recunoscut datorită siluetei sale iconice. Proiectanții Land Rover au reimaginat trăsăturile caracteristice ale modelului Defender, imprimând vehiculului cu tracțiune integrală o atitudine care exprimă motivație și verticalitate. Plafonul este prevăzut cu geamurile „alpine lights” și au fost păstrate ușa spate cu balamale laterale și roata de rezervă poziționată pe aceasta.

Interiorul adoptă personalitatea minimalistă a modelului Defender originar, elementele structurale și accesoriile de obicei ascunse au fost expuse, accentul căzând pe simplitate și pe caracterul practic. Defender 110 oferă configurații cu cinci, șase sau 5+2 locuri, în timp ce modelul 90 poate primi șase ocupanți într-un vehicul de lungimea unei mașini compacte de familie

Previous post

Prima ediție Best Electric Car in Romania și-a desemnat câștigătorii

Next post

60 de ani de influență italiană în designul Mazda

No Comment

Leave a reply