Home»Noutati»Auto»Noul Cherokee vine în 2014 cu un design controversat

Noul Cherokee vine în 2014 cu un design controversat

0
Shares
Pinterest Google+

Deşi nivelul informaţiilor care circulă în prezent pe internet despre acest model este limitat, un mare semn de întrebare apare de fiecare dată când cineva vede prentru prima dată cele câteva imagini cu noul Cherokee, ce au “scăpat” de curând către public. Noul model este pregatit să înlocuiască actualul Liberty care, fie vorba între noi, nici el nu debordează de foarte mult bun gust la capitolul design exterior.

Pe fondul unei pieţe tot mai slăbite şi care pare tot mai mult să aştepte “sclipiri de geniu” şi soluţii revoluţionare din partea constructorilor, Jeep are toate şansele să tragă lozul câştigător, aşa cum a făcut-o spre exemplu şi Nissan, cu Juke. În plus, cei care se ocupă de pe acum de promovarea viitorului Cherockee promit surprize la nivelul performanţelor oferite şi un consum redus cu până la 45 % faţă de actualul model. Motorizările vor fi cu patru cilindri şi un V6, dar momentan nu putem să speculăm despre ele decât faptul că dieselurile vor proveni foarte probabil din ograda Fiat.

Dincolo de designul extravagant care se va comporta precum o lamă cu două tăişuri şi despre care nu putem încă trage o concluzie categorică, e clar că la Jeep lucrează acum şi câţiva italieni care încercă cu ingrediente puţine şi cu ce mai au prin cămară să obţină un rezultat memorabil, cam după aceeaşi reţetă după care a fost inventată şi pizza.

Previous post

Viitorul este compact: staţia CB President William

Next post

Chevrolet prezintă la Geneva un facelift pentru Captiva

No Comment

Leave a reply