Home»Noutati»Auto»Noua Mazda CX-80, disponibilă pentru comandată în România

Noua Mazda CX-80, disponibilă pentru comandată în România

0
Shares
Pinterest Google+

Mazda a prezentat la începutul acestui an modelul CX-80 – cel mai mare SUV al mărcii de pe piața europeană. Acesta este cel de-al doilea model pentru piața din Europa din grupul„ Large Product” al companiei. Având trei rânduri de scaune, este cea mai spațioasă mașină din gama europeană a Mazda.

Confortabilă, polivalentă și fabricată în Japonia, noua Mazda CX-80 combină un design progresist ancorat în estetica japoneză cu o flexibilitate remarcabilă a spațiului din habitaclu, tehnologie superioară și caracteristici comune SUV-urilor premium din acest segment.

Alături de deschiderea sistemului de comenzi, Mazda a publicat și listele complete de prețuri ale noii Mazda CX-80. Noua navă amiral este disponibilă fie cu motorul cu șase cilindri în linie, 3,3l e-SKYACTIV D, fie cu motorul hibrid plug-in de 2,5 l cu o autonomie de condus complet electric de până la 60 km. 

Mazda CX-80 oferă o gamă largă de echipamente combinate în pachete practice și trei posibilități de configurare a celor trei rânduri de scaune. De asemenea, oferă o variantă cu 7 locuri, în care al doilea rând este format dintr-o banchetă pentru trei pasageri. Două culori noi – Artisan Red și Melting Copper fac ca mașina să aibă un aspect distinctiv, elegant și să se remarce în mulțime.

 

Mazda CX-80 pleacă în România de la 55.990 euro cu TVA pentru versiunea de 2.5 litri PHEV (pachet Exclusive-Line), iar primele vehicule vor ajunge pe piețele europene la începutul toamnei acestul an. Pentru alte versiuni și puteți accesa site-ul oficial la secțiunea Configurator.

Previous post

Zeci de paddleri s-au strâns pe lacul TRQZ pentru cea de a doua ediție a SUP Fest

Next post

Enduro for Romania - ecologizarea confluenței râurilor Valea lui Stan și Lotru

No Comment

Leave a reply