Home»Noutati»Auto»Noua Dacia Duster va fi expusă la Frankfurt. Iată primele imagini oficiale

Noua Dacia Duster va fi expusă la Frankfurt. Iată primele imagini oficiale

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia va prezenta cu ocazia celei de-a 65-a ediţii a Salonului Auto de la Frankfurt, Noul Duster. Modelul păstrează atributele care au contribuit la succesul predecesorului său şi aduce o evoluție în ceea ce privește designul, subliniind şi mai mult caracteristicile 4×4.

Noul Duster nu aduce schimbări radicale, aşa că putem vorbi mai mult de un facelift ce a cuprins îndeosebi partea frontală. Calandrul restilizat include o nouă grilă cu bandouri cromate, încadrată de blocurile optice cu un design nou. Partea din spate nu a suferit modificări importante, dar se pot observa blocurile optice noi şi prezența elementelor cromate. Ornamentul de eșapament cromat, precum și noua inscripție « 4WD » sunt alte mici detalii ale retuşului exterior suferit recent de Duster. Despre dotări nu au apărut încă informaţii oficiale, dar se pot observa senzorii de parcare montaţi în bara spate, ceea ce poate duce cu gândul la o listă de dotări mai generoasă decât până acum.

« Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienții noștri, păstrând totodată proporțiile inițiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fără a renunța la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster își reafirmă caracterul puternic dar își păstrează genele sale inițiale », a spus David Durand, Director de Design al gamei Dacia.

Au fost introduse noi bare de amarare longitudinale pentru pavilion, care poartă inscripția Duster, iar jante de aliaj cu diametru de 16’’ au şi ele un aspect nou „dark metal” şi au fost echipate cu anvelope « Mud and Snow » pentru a pune şi mai mult în valoare aptitudinile maşinii.

Previous post

Range Rover Hybrid face primele teste off-road. Iată detaliile modelului de serie

Next post

Guiness World Record pentru Nissan Patrol

No Comment

Leave a reply