Home»Off-road»Etape de campionat»Noaptea Nemirei provocarea de la Trofeul Dacii Liberi

Noaptea Nemirei provocarea de la Trofeul Dacii Liberi

0
Shares
Pinterest Google+

Formatul celei de a doua etape din Campionatul National de Off-Road este unul aparte având inclusă o probă specială de noapte. Startul în aventura nocturnă se va da vineri, 20 mai, la ora 21:00 chiar de lângă Sala de Sport din Slănic Moldova. Clasa Extrem va avea de parcurs în această specială 25 de km, clasa Open 27 de km, iar clasa Standard 32 de km. Deși par distanțe scurte, în off-road poți petrece ore bune pe un astfel de traseu.

Club Off-Road Vaslui și Club Off-Road Bacău ”Dacii Liberi” promit o incursiune prin istorie la a doua editie a Trofeului Dacilor Liberi (prima a fost organizata in 2015). Indiferent de clasă Extrem, Open sau Standard traseul va purta echipajele prin Munții Nemira, pe drumuri de vamă, drumuri uitate de oameni și de cărți, cărări părăsite ce au fost bătătorite de soldații (în Primul Război Mondial) rămași cu cruci albe pe dealuri, cu poteci ascunse spre izvoare cu viață.

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 10:00 se va concura în Trial. Un traseu spectaculos, amenajat în Zona Cascadă din Slănic Moldova, le va arăta spectatorilor ce pot face mașinile din Campionatul Național de Off-Road și peste ce fel de obstacole sunt forțate să treacă de-a lungul zecilor de km din Munții Nemira.

Program
Joi, 19 mai– Înscrierea concurenților la Secretariatul competiției – Hotel Venus din Slănic Moldova.

Vineri, 20 mai
ora 9.30 – 9.45 – Briefing
ora 10.00 – Start în prima zi de trophy
ora 18.30 – 20.00 – Cina
ora 20.30 – 20.45 – Briefing
ora 21.00 – Start în Proba Specială ” Noaptea Nemirei”

Sâmbătă, 21 mai
ora 9.45 – 10.00 – Briefing
ora 10.00 – Trial
ora 10.30 – Start în a doua zi de trophy

Duminică, 22 mai
10.00 – Festivitatea de premiere

Testul trecătorilor, al văilor, al apelor și al munților! Testul celor mai bravi, în Noaptea Nemirei ! Acestea sunt câteva cuvinte care pot caracteriza Trofeul Dacii Liberi, competitie organizata sub tutela Comisiei Nationale de Off-Road si a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv

Previous post

Show de FMX sambata in Piata Constitutiei din Bucuresti

Next post

Toyota FJ Cruiser iese din producție în luna august

No Comment

Leave a reply