Home»Noutati»Diverse»Nissan Rogue For Solo: Visul oricărui fan Star Wars

Nissan Rogue For Solo: Visul oricărui fan Star Wars

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan Rogue, varianta Nord-Americană a lui X-Trail, este din nou protagonistul unui proiect custom dedicat franșizei Star Wars.

De data aceasta, rezultatul se numește Rogue Solo Edition și este inspirat din Millenium Falcon. Din păcate, este doar un concept, iar Nissan nu se va grăbi să-l vândă la licitație prea curând, pentru că va face parte din turneul de promovare al Solo: A Star Wars Story, cea mai recentă peliculă din universul Star Wars.

Panourile de caroserie custom sunt realizate manual din aluminiu, iar parbrizul și vopseaua sunt inspirate din Millenium Falcon. Plafonul prezintă ornamente imprimate 3D, cum ar fi o antenă radar și un tun cu laser, evident nefuncționale.

Interiorul este și el personalizat în stilul Star Wars, de parcă ar fi o naveă folosită de eroii franșizei, în timp ce luneta a fost înlocuită de un suport de difuzoare care integrează trei subwoofere Bose de 18 inch. Acestea din urmă sunt programate să ruleze efecte sonore din întreaga serie Star Wars, după caz.

Pelicula Solo: A Star Wars Story va debuta în cinematografele americane în 25 mai. Evident, filmul va ajunge și în România, iar pasionații seriei sunt deja la curent cu acest subiect. Printre actorii din cel mai recent film se numără Woody Harrelson, Emilia Clarke, Alden Ehrenreich și Donald Glover.

Previous post

Brabus Adventure 4x4²: Un kit de tuning pentru G-Class-ul ieșit din producție

Next post

Volkswagen Amarok primește un pachet de tuning de 20.000 euro de la BBM

No Comment

Leave a reply