Home»Noutati»Nissan Patrol facelift – toate informaţiile

Nissan Patrol facelift – toate informaţiile

0
Shares
Pinterest Google+

Deşi modelul nipon nu prea mai este de găsit prin Europa cei de la Nissan au decis să aplice un facelift acestui celebru 4×4 în special pentru pieţele din Orientul Mijlociu.

Nissan Patrol facelift tentează clienţii cu motoare V6 și V8 în combinaţie cu sistemul anti ruliu HBMC (Hydraulic Body Motion Control) şi o calitate crescută a materialelor în interior.

Nissan Patrol facelift a primit o grilă de radiator actualizată şi o nouă capotă, faruri şi stopuri cu tehnologie LED, iar barele de protecţie au fost redesesante. La interior descoperim un volan nou, un panou de bord cu un ecran color amplasat între cele două ceasuri analogice şi două ecrane pe consola centrală. Calitatea materialelor a crescut şi este introdusă o nouă tapiţerie din piele cusută şi scaune cu reglaje electrice şi funcţii de control pentru climatizare.

Două propulsoare sunt disponibile pentru Patrol facelift: un V6 de 4 litri cu 275 CP/394 Nm şi un V8 de 5,6 litri cu 400 CP și 560 Nm. Sunt disponibile două cutii automate cu cinci şi sapte rapoarte. Tracţiunea integrală este standard şi pentru motorul V8 poate fi comandat şi sistemul HBMC (Hydraulic Body Motion Control).

Citește și: Un Nissan Patrol care a participat în 1987 la Dakar, înapoi pe dunele de nisip după 27 de ani!

Previous post

Dacia Duster cu şenile – Duster fără limite

Next post

Noul Ford Puma - cu ce preţuri se vinde în România

No Comment

Leave a reply