Home»Noutati»Diverse»Mr Bean își vinde mașina: un Defender cu 3.600 de kilometri la bord

Mr Bean își vinde mașina: un Defender cu 3.600 de kilometri la bord

0
Shares
Pinterest Google+

Mr. Bean, un personaj intepretat de Rowan Atkinson și apreciat în jurul lumii, își vinde una dintre mașini.

Nu este vorba despre celebrul lui Mini, ci despre un Land Rover Defender 90. Exemplarul său este o ediție limitată, fabricată în doar 400 de exemplare și livrată în 2015. Culoarea sa este „Grasmere Green” și are plafonul alb, iar grafica de pe caroserie amintește de primul Defender, fabricat în 1947.

Chiar și fără un posesor celebru, acest Defender 90 din 2015 tot ar fi fost valoros, în special datorită faptului că a ieșit din producție și era deja parte dintr-o serie limitată. Rowan Atkinson l-a condus pentru puțin peste 3.600 de kilometri înainte să-l predea la Silverstone Auctions, casa care se ocupă de licitații de mașini rare.

Pe lângă faptul că a fost condus de Mr. Bean, acest Defender vine cu un sistem audio mai performant, un cârlig de remorcare, o plasă interioară pentru transport canin și un set de apărători de noroi.

Aveți timp până la sfârșitul lunii iulie 2017 să strângeți aproximativ 50.000 de dolari, dar ar fi o idee să sosiți la licitație cu aproape 60.000 USD pentru a avea o sansă să dețineți acest vehicul. Dacă sunteți fani Defender și Mr. Bean, desigur.

Previous post

BMW X3 are o noua generație: vine cu până la 360 CP și un aspect atractiv

Next post

VIDEO: Tesla Model X trece prin testul elanului în Spania

No Comment

Leave a reply