Home»Noutati»Mitsubishi pregătește încă un SUV în gama sa

Mitsubishi pregătește încă un SUV în gama sa

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi se pregătește să dezvolte încă un SUV în gama sa, la scurtă vreme de la debutul lui Eclipse Cross.

Următorul model ar trebui să apară pe piață în preajma anului 2020, iar platforma sa ar putea fi împrumutată de cei de la Renault-Nissan, compania care controlează în prezent Mitsubishi Motors. Există și posibilitatea folosirii platformei lui Pajero, însă oficialii companiei nu au mers atât de departe cu explicațiile.

Noul SUV de la Mitsubishi este gândit să profite la maximum de tendința de creșterea a vânzărilor modelelor din acest segment, de unde și nevoia lansării acestuia. Alte informații dezvăluite despre noul SUV al celor de la Mitsubishi relevă și prezența unui sistem de propulsie hibrid în ofertă. Acesta din urmă l-ar putea face pe noul model să fie popular pe anumite piețe din Europa de Vest, unde Outlander PHEV deja și-a făcut prezența simțită cu peste 100.000 de unități comercializate.

Mai avem aproape doi ani până la debutul noului model, așa că trebuie să mai așteptăm cel puțin câteva luni până să aflăm mai multe despre viitorul SUV de la Mitsubishi, despre care unii spun că va fi fratele lui Pajero cu o caroserie diferită.

Previous post

Nissan Titan primește un grătar mobil: Smokin' Titan

Next post

BMW F750 și F850 GS primesc o nouă generație

No Comment

Leave a reply