Home»Noutati»Mitsubishi L200 facelift: Primele imagini oficiale

Mitsubishi L200 facelift: Primele imagini oficiale

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi L200 a primit un facelift la patru ani de la debutul actualei generații.

Modelul este cunoscut și sub numele de Triton pe unele din cele 150 de piețe pe care este vândut. Versiunea actuală a lui L200 va fi vândută în continuare până în toamna lui 2019, când debutează comercial versiunea restilizată.

În orice caz, noul L200 facelift vine cu o parte frontală redesenată, bosaje mai mari ale aripilor,stopuri noi și o bară spate restilizată. Schimbările la interior sunt modeste, însă șoferul va descoperi mai multe moduri de rulare off-road. Vorbim despre unul pentru nisip, altul pentru pietre, un mod pentru zăpadă sau noroi și un mod dedicat pentru macadam.

Din punct de vedere tehnic, Mitsubishi nu a prezentat informații despre motorizarea lui L200 facelift, dar este clar că aceasta va respecta normele Euro 6d-TEMP și că va fi omologată conform WLTP la momentul debutului pe piață. Mai știm și că transmisia automată cu cinci trepte a fost înlocuită de o unitate cu șase trepte.

Discurile de frână de pe puntea față au un diametru mai mare, iar etrierii au crescut și ei în dimensiuni, pe când amortizoarele au un diametru mai mare pentru mai mult confort. O altă actualizare este introducerea unui sistem de frânare autonom la detectarea unui impact frontal iminent. Pe lângă acesta, Mitsubishi a instalat și un sistem care poate detecta un impact la o viteză mica provocat de apăsarea prea puternică a accelerației. Practic, japonezii vor să evite accidentele în parcări și în spații înguste care ar putea fi cauzate de apăsarea exagerată a accelerației.

Mitsubishi L200 a fost vândut în peste 4,7 milioane de unități la nivel global și are în spate patru decenii de pick-up-uri din partea mărcii cu trei diamante. Unele zvonuri susțin că aceasta ar fi ultima generație de L200 cu platformă Mitsubishi, existând posibilitatea ca Nissan, noii proprietari ai Mitsubishi, să decidă să reducă costurile de dezvoltare în viitor și să facă un model comun pe platforma lui Navara în viitor. Acest lucru s-ar putea întâmpla abia după ce ar fi lansată următoarea generație de Navara.

Previous post

Nissan Frontier Sentinel Concept: Un pick-up pentru intervenții

Next post

Vechiul Land Rover Defender ar putea fi fabricat de o altă companie

No Comment

Leave a reply