Home»Noutati»Mitsubishi Eclipse Cross a intrat în producție și vine spre Europa

Mitsubishi Eclipse Cross a intrat în producție și vine spre Europa

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi Eclipse Cross a început drumul său spre Europa, prima piață pe care va fi disponibil.

Lansarea acestui model se va face pe aproximativ 80 de piețe la nivel global, dar europenii vor fi primii care se vor bucura de el. Românii pot deja să vadă noul Eclipse Cross în țară, grație unui exemplar de pre-producție care face turul reprezentanțelor Mitsubishi din țara noastră.

Japonezii vor să trimită aproximativ 50.000 de unități în cursul anului fiscal curent pentru a avea suficiente exemplare pentru campania de lansare. Eclipse Cross este produs în Japonia, la fabrica Okazaki a companiei cu trei diamante. Uzina este localizată lângă orașul Nagoya din Țara Soarelui Răsare.

Noul Eclipse Cross vine în completarea gamei de SUV-uri de la Mitsubishi, compusă în preent din Outlander, Outlander PHEV și ASX. Noul SUV are o lungime de 4.405 milimetri, o lățime de 1.805 mm și o înălțime de 1.685 de milimetri. La momentul lansării, va fi oferit cu un propulsor 1.5 turbo cu injecție directă și cu două transmisii. Unitatea oferă 163 CP la 5.500 rpm și 250 Nm între 1.800 și 4.500 rpm.

Clienții pot opta între o manuală cu șase trepte sau o automată de tip CVT, care simulează opt rapoarte. Cea din urmă este disponibilă atât cu tractiune față, cât și cu integrală, pe când prima angrenează doar roțile din față.

Încă nu avem prețuri pentru acest model, dar le vom afla în luna decembrie, când va începe procesul de comercializare al lui Eclipse Cross.

Previous post

Taxa auto se întoarce și țintește motorizările cu normă Euro mică

Next post

Se caută Mecanicul Anului în România - te poți înscrie și tu!

1 Comment

  1. […] Mitsubishi se pregătește să dezvolte încă un SUV în gama sa, la scurtă vreme de la debutul lui Eclipse Cross. […]

Leave a reply