Home»Noutati»Mitsubishi e-Evolution Concept: trei motoare electrice și inteligență artificială

Mitsubishi e-Evolution Concept: trei motoare electrice și inteligență artificială

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi e-Evolution Concept a fost dezvelit după aproape o lună de teasere. Modelul nu este un hibrid, după cum se așteptau mulți, ci un vehicul 100% electric.

Mai mult decât atât, numele Evolution vine cu inteligență artificială, menită să asigure asistență la condus și, în viitor, conducere complet autonomă. Este un salt mare de la Lancer Evolution, modelul Mitsubishi devenit legendă în lumea raliurilor, care necesita și talent între scaun și volan, la inteligență artificială capabilă să conducă singură.

Vestea bună este că acest model are trei motoare electrice, adică va asigura și tracțiune integrală, alături de suficientă putere și destul cuplu pentru toată lumea, cu tot cu torque vectoring, un sistem care se asigură că mașina livrează cuplu la roțile care pot să-l „pună jos”, ceea ce nu se întâmplă cu toate autovehiculele noi din zilele noastre.

O variantă de serie ar trebui să fie lansată peste câțiva ani, dar nu vă așteptați să păstreze toate trăsăturile de design prezentate pe concept. Este un lucru normal, pe care îl fac toți producătorii de automobile.

Previous post

Adi Răduță este campion Est European la clasa MX1 de motocross

Next post

Range Rover facelift: acum cu variantă hibridă și interior inspirat de la Velar

No Comment

Leave a reply