Home»Noutati»Auto»Mitsubishi aduce noul Outlander PHEV în Europa din 2024

Mitsubishi aduce noul Outlander PHEV în Europa din 2024

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi Motors Europe nu a plecat din Europa, așa cum anunțase acum ceva timp. După lansarea lui ASX, care este pe platforma lui Captur, iată că producătorul nipon continuă să-și extindă gama cu modele noi anunțate pentru bătrânul continent.

 

Noul Outlander PHEV vine cu limbajul de design deja consacrat Mitsubishi Motors și al său Dynamic Shield” pentru partea din față și forma sa unică “Hexaguard Horizon” pentru spate, în timp ce interiorul combină un nivel înalt de calitate, funcționalitate pentru o senzație premium.

 

Noul Outlander PHEV va integra o adaptare europeană a celei de-a doua generații a sistemului PHEV, bazat pe EV, cu dublu motor 4×4 și Super-All Wheel Control. Tehnologia PHEV de primă generație a Mitsubishi Motors a fost foarte bine primită de clienții din Europa – pe modelul anterior Outlander PHEV și apoi pe Eclipse Cross PHEV din 2021.

 

Noul Mitsubishi Outlander PHEV va încorpora cele mai recente tehnologii de asistență pentru șofer și infotainment pentru a oferi un nivel ridicat de siguranță, confort și comoditate. Acesta va fi lansat în Europa, inclusiv pe piața din România, în 2024, la un preț ce va fi anunțat la momentul respectiv.

Previous post

Actualizare Mazda CX-5 în 2023: plus de rafinament și de tehnologie

Next post

A aparut nr.37 al revistei 4x4 adventure!

No Comment

Leave a reply