Home»Noutati»Auto»Mitsubishi a prezentat versiunile Geoseek ale lui L200 şi ASX

Mitsubishi a prezentat versiunile Geoseek ale lui L200 şi ASX

0
Shares
Pinterest Google+

Acum aproximativ 2 săptămâni vă anunţam că Mitsubishi va aduce la Geneva o versiune specială care va putea fi admirată atât pe L200, cât şi pe ASX. Astăzi, oficialii japonezi au publicat primele imagini și au oferit și primele informații cu privire la această variantă specială.

Denumită Geoseek ea se adresează celor care iubesc natura și mișcarea în natură. Ambele vehicule, adică L200 Geoseek și ASX Geoseek au un look mult mai bărbătesc și îmbină o serie de elemente de caroserie noi.

Din punct de vedere estetic, remarcăm spoilerele modificate, eleronul spate (ASX), pragurile noi și capacele oglinzilor. Totodată, vedem un suport pentru biciclete, lumini suplimentare și lumini de ceață cu LED.

Te-ar putea interesa și: Fiat Fullback – Pick-upul italian bazat pe Mitsubishi L200

Chiar dacă Mitsubishi nu a oferit nicio imagine cu interiorul, japonezii ne anunță că vom vedea elemente de culoarea neagră și portocalie care să se potrivească cu tonurile folosite la exterior.

Te-ar putea interesa și: Mitsubishi L200 a debutat la Geneva

Alături de versiunile L200 Geoseek și ASX Geoseek, Mitsubishi va expune la Geneva conceptul eX, noul L200 dedicat europenilor, dar și ASX facelift.

Previous post

C-HR și Hilux sunt premierele Toyota pregătite pentru Geneva

Next post

Am fost la Întâlnirea Naţională a Dusteriştilor, ediţia a noua

1 Comment

  1. […] până la 25 mai, iar Nissan va putea alege patru directori în consiliul de administrație Mitsubishi. Ba mai mult, unul dintre aceștia ar putea fi nominaizat pe poziția de […]

Leave a reply