Home»Noutati»Diverse»Mitsubishi a modificat un L200 special pentru Fast&Furious

Mitsubishi a modificat un L200 special pentru Fast&Furious

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi L200 a primit o variantă modificată special de divizia britanică a mărcii nipone.

Pe lângă modelul cu schimbări aplicate de divizia de proiecte speciale, constructorul a modificat un alt L200 pentru spectacolul Fast&Furious Live, derulat în Regatul Unit. Acest spectacol este similar cu Top Gear Live și reprezintă un eveniment unde fanii unei franșize pot urmări eroii preferați și anumite mașini din acea serie într-o arenă construită special.

Modelul modificat de Mitsubishi prezintă un roll cage extern, făcut la comandă, o suspensie cu o cursă mărită la maximum și o combinație de două culori, care prezintă accente portocalii. Evacuarea a fost mutată pe lateral, iar jantele spate au diametrul de 15 inch și lățimea tot de 15 inch, cu anvelope pe măsură.

Interiorul a fost aproape neatins, dar L200 și-a pierdut bancheta spate și scaunele din față au fost înlocuite de două scaune scoică din fibră de carbon, care au venit cu centuri de competiție cu fixare în patru puncte.

Motorizarea de 2.4 litri a fost modificată la rândul său și are o nouă turbosuflantă semnată Garrett, o admisie custom și o galerie de evacuare diferită. Unitatea ECU a fost rescrisă pentru a se bucura de aceste schimbări, care includ și un intercooler mai mare și un filtru de aer de performanță. Constructorul nu a dezvăluit puterea dezvoltată de acest model în urma modificărilor, dar trece cu siguranță de cei 181 CP din dotarea de fabrică.

Previous post

Vânzări record pentru Kia în primul sfert al anului

Next post

Rolls-Royce testează noul Cullinan în deșert

No Comment

Leave a reply