Home»Noutati»Diverse»Mercedes-Benz GLB este deja testat pe Nurburgring

Mercedes-Benz GLB este deja testat pe Nurburgring

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz GLB este viitorul membru al familiei de SUV-uri a mărcii din Stuttgart.

Știm deja despre el că va fi încadrat între GLA și GLC, iar nemții au surprins publicul la momentul prezentării oficiale a conceptului prin faptul că modelul va avea și o versiune cu șapte locuri.

Până atunci, se pare că echipa de ingineri are un prototip gata de alergat pe celebrul circuit Nurburgring din Germania. Acesta din urmă este supranumit ”Iadul Verde” și este considerat cel mai solicitant circuit din lume, iar asta nu se întâmplă doar pentru că are o lungime de peste 20 de kilometri.

Numeroși producători folosesc circuitul Nurburgring pentru testarea prototipurilor viitoarelor modele de serie, iar unul dintre acestea este viitorul Land Rover Defender.

La momentul prezentării conceptului, Mercedes-Benz GLB avea un motor 2.0 turbo, alimentat cu benzină, care oferea 224 CP și 350 Nm. Urmează, evident, versiuni hibride și diesel, iar nemții vor oferi inclusiv variante cu tracțiune față, deși conceptul expus era echipat cu tracțiune integrală 4Matic și o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Previous post

Rabla 2019: fondurile sunt pe terminate, urmează o nouă etapă

Next post

Hyundai Kona electric primește îmbunătățiri

No Comment

Leave a reply