Home»Noutati»Mercedes-Benz GLB Concept: tot ce trebuie să știi despre el

Mercedes-Benz GLB Concept: tot ce trebuie să știi despre el

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz GLB Concept a fost prezentat în această săptămână și reprezintă o prefață a viitorului model care va fi încadrat între GLC și viitorul GLA.

În ceea ce privește dimensiunile, exponatul prezentat la Salonul Auto de la Shanghai are o lungime de 4.634 de milimetri, o lățime de 1.890 milimetri și o înălțime de 1.900 de milimetri. Ampatamentul este de 2.829 de milimetri.

Dimensiunile sunt încadrate fix între actualul GLA și actualul GLC. Însă, GLA ar putea să crească odată cu schimbul de generație, în timp ce GLC a primit recent un facelift.

Conceptul GLB este un SUV care va fi oferit și într-o versiune cu șapte locuri și este echipat cu un motor 2.0 benzină turbo de 224 CP și 350 Nm. Agregatul face echipă cu o transmisie automată cu opt trepte și două ambreiaje, tip 8G-DCT, și cu sistemul de tracțiune integrală 4Matic.

Interiorul împrumută bordul de la Clasa A și Clasa B, precum și sistemul MBUX. Cel din urmă vine cu un asistent virtual și cu două seturi de ecrane de rezoluție înaltă pe care sunt afișate informațiile esențiale pentru conducere și funcțiile multimedia ale sistemului de infotainment.

Spre deosebire de GLA și GLC, conceptul GLB are anvelope de off-road și un look care ne duce cu gândul la o optimizare pentru rularea pe teren accidentat. Rămâne de văzut ce capacități off-road va avea acest model odată ce va debuta pe piață. Mercedes-Benz GLB Concept ar putea primi o versiune de serie în mai puțin de doi ani de la momentul prezentării conceptului.

Previous post

A apărut numărul 25 al revistei 4x4 Adventure!

Next post

Ken Block are un nou pick-up modificat: iată cum l-a configurat!

No Comment

Leave a reply