Home»Tehnica»Proiecte custom»Mercedes-Benz G55 AMG personalizat în stil bulgăresc

Mercedes-Benz G55 AMG personalizat în stil bulgăresc

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz G-Class a primit prima sa variantă AMG la începutul acestui deceniu. Modelul are încă fanii săi, iar unul dintre ei a dus mașina la Vilner pentru un pachet complet de modificări.

Vecinii noștri de la Sud, bulgarii de la Vilner, au avut un client sosit din Regatul Unit, care a dorit o personalizare completă. Potrivit comunicatului lor, clientul era tot bulgar, dar el și-a făcut averea în Londra și a dorit să își modifice mașina în țara natală. Îl putem înțelege, iar specialiștii de la Vilner nu au dezamăgit.

Ținta lor a fost refacerea completă a interiorului și aducerea acestuia la nivelul anului 2017, cu mici tușe care să aducă aminte de actualul G650 Maybach Laundalet. Acesta din urmă este cel mai luxos G-Class lansat vreodată, dar G55-ul din imagini nu arată deloc rău, nici măcar la 12 ani de la părăsirea fabricii.

Interiorul este ciocolatiu deoarece clientului îi place la nebunie acest deșert, iar litera G este prezentă peste tot la bord. Cu excepția unor zone negre, tot habitaclul este îmbrăcat într-o nuanță ciocolatie de piele. Cusăturile au aceeași culoare și toate suprafețele au fost tratate pentru a fi mai moi.

Antifonarea a fost îmbunătățită și exteriorul se bucură acum de un colant negru mat pentru un aspect cât mai agresiv. Noi credem că le-a ieșit, iar rezultatul este de admirat, indiferent cine l-a făcut.

Previous post

Jaguar E-Pace s-a apucat de cascadorii: săritură de 15m cu răsucire

Next post

Mercedes-Benz G-Class sărbătorește 300.000 de unități produse

No Comment

Leave a reply