Home»Noutati»Diverse»Mercedes-AMG lansează o nouă bicicletă: costă 7.109 euro

Mercedes-AMG lansează o nouă bicicletă: costă 7.109 euro

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-AMG și cu ROTWILD au bătut din nou palma pentru un parteneriat din care a rezultat o bicicletă numai bună de competiție.

Plecând de la un R.S2 Limited-Edition, cele două mărci au creat „Bestia Iadului Verde”, în cinstea timpului lui Mercedes-AMG GT R pe celebrul circuit german. Omagiul este adus și la preț, pentru că GT R-ul nemților a parcurs un tur în 7 minute, o secundă și 9 sutimi, această bicicletă a ajuns să coste 7.109 euro cu TVA inclus în Germania.

Vestea bună este că această sumă nu este cerută degeaba, pentru că vorbim despre un cadru din fibră de carbon construit manual, iar același material este utilizat și pentru jantele de 29 inch ale acestei biciclete. Doar 50 de unități vor fi construite și vândute la nivel mondial, așa că exclusivitatea este asigurată pentru potențialii clienți.

Toate elementele mecanice sunt construite de SHIMANO, iar bicicleta poate fi comandată doar de la dealerii ROTWILD. În caz că erați curioși, nu este cea mai scumpă oferită până acum de Mercedes-AMG, iar rivalii de la BMW au și ei modele comparabile la preț și performanțe.

Previous post

Vespa Elettrica - primul scuter electric al italienilor

Next post

Audi vrea să facă motorină ecologică din apă

No Comment

Leave a reply