Home»Noutati»Auto»Mazda MX-30 a ajuns în România. Prețuri și detalii

Mazda MX-30 a ajuns în România. Prețuri și detalii

1
Shares
Pinterest Google+

Noua Mazda MX-30, cel mai nou model din gama mărcii și primul autovehicul electric conceput de Mazda, a ajuns în showroomurile din România și poate fi testat la partenerii mărcii. Versiunea de lansare oferă un nivel ridicat de echipare și include dotări disponibile în pachetele superioare Luxury, în prețul special de 33.990 euro (TVA inclus). Modelul este accesibil prin intermediul programului Rabla Plus, ceea ce coboară prețul versiunii de lansare la aproximativ 24.700 euro (TVA inclus).

Mazda MX-30 este un SUV de oraș ce surprinde la exterior printr-o evoluție a limbajului Kodo – sufletul mișcării. Orice element inutil a fost îndepărtat, lăsând loc simplității. Partea frontală amintește de celelalte modele Mazda, cu aripa specifică încadrată în grilă, în timp ce lateralele îi conferă un aspect solid și simplu. Opțional și în premieră la Mazda, modelul poate fi comandat cu o combinație de trei culori diferite pentru partea inferioară, montanți și plafon. În variantele cu trei nuanțe se va putea opta între Roșu Cristal, Gri Polimetalizat și Ceramic metalizat pentru culorile de bază. Versiunea de lansare Mazda MX-30 este echipată cu jante de aliaj de 18” în nuanța argintiu aprins, faruri LED adaptive cu spălător și oglinzi electrice și pliabile automat.

Lansarea noii Mazda MX-30 coincide și cu anunțul unei noi versiuni a aplicației pentru mobil MyMazda app, care va include o serie de opțiuni dedicate Mazda MX-30. Astfel, șoferul este notificat dacă uită să pună la încărcat mașina, are posibilitatea să controleze și să monitorizeze procesul de încărcare, primește informații în timp real despre tipul, programul și localizarea punctelor de încărcare și disponibilitatea lor, poate controla aerul condiționat și poate încălzi sau răci mașina după caz, în timp ce se încarcă. Totodată, aplicația permite blocarea portierelor și are funcție de localizare a mașinii. O funcție unică pentru Mazda MX-30 permite selectarea a până la trei destinații simultan și adăugarea lor în sistemul de navigație al mașinii.

Mazda MX-30 este disponibil cu o garanție de 5 ani în limita a 150.000 de km, iar bateria beneficiază de 8 ani în limita a 160.000 de km. Mazda MX-30 poate fi testată deja la toți dealerii Mazda din România.

Prețuri:

e-Skyactiv/Ediție Lansare/Luxury Vintage 33.990 euro
e-Skyactiv/Ediție Lansare/Luxury Modern 33.990 euro
Previous post

Puma ST construit la Craiova este Primul SUV Ford Performance produs în Europa

Next post

Logan, Sandero și Sandero Stepway, noi detalii oficiale

No Comment

Leave a reply