Home»Noutati»Lynk&Co vrea să vândă doar hibrizi și electrice în Europa

Lynk&Co vrea să vândă doar hibrizi și electrice în Europa

0
Shares
Pinterest Google+

Lynk&Co, marca din China care a anunțat că vrea să ofere încă de la început servicii de ride-sharing, a anunțat că va comercializa doar mașini electrice și hibride pe piața din Europa.

În caz că nu ați auzit de ei până acum, Lynk&Co sunt deținuți de chinezii de la Geely, proprietarii mărcii Volvo. Primul model al companiei este un SUV numit 01, pe care îl oferă pe piața din China și cu un motor alimentat cu benzină, însă acesta nu va sosi și în Europa.

Șeful mărcii chinezești a confirmat zvonurile care anunțau mișcarea pe care o plănuiește compania pe acest continent, iar scopul lor este să ofere doar cele mai eficiente motorizări din ofertă. În cazul de față, variantele hibride și electrice ale modelelor deja dezvoltate și ale viitoarelor modele.

Producția modelelor Lynk&Co va demara în 2019, iar primele modele vândute vor ajunge la clienți în 2020. Orașele alese pentru primele reprezentanțe sunt Barcelona, Bruxelles, Berling, Amsterdam și Londra.

SUV-ul 01 va fi primul produs Lynk&Co oferit pe piață și va fi urmat de 02 și 03. Toate trei modelele vor avea un sistem integrat pentru car sharing, deci ai putea să ai o mașină la dispoziție printr-un abonament lunar.

Previous post

VIDEO: Un pick-up aleargă pe Nurburgring cu un drifter la volan

Next post

Range Rover Pick-up 6x6: un proiect ambițios din Germania

No Comment

Leave a reply