Home»Noutati»Diverse»Lista completă a restricțiilor ridicate de la 1 iunie

Lista completă a restricțiilor ridicate de la 1 iunie

0
Shares
Pinterest Google+

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 434 din 28 mai 2020 pentru modificarea şi completarea Anexei nr. 3 la HG 394/2020 privind declararea stării de alertă, începând cu data de 1 iunie, se permit:

  • organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară. 
  • prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanţe de minimum 2 m între mese. Accesul persoanelor pe plaje, doar cu asigurarea obligatorie de şezlonguri pentru fiecare dintre persoanele prezente, asigurarea unei distanţe de minimum 2 m între şezlongurile care sunt utilizate de persoane din familii diferite.
  • Reluarea transportului feroviar internaţional de persoane pentru toate cursele efectuate de către operatorii de transport din şi către România. Cu privire la circulaţia persoanelor, se ridică restricţiile/interdicţiile privind deplasarea persoanelor în afara localităţii/zonei metropolitane.

Citeste articolul complet pe Auto Bild Romania

 

Previous post

ARO, povestea din interior. Interviu cu ing. Marian Bădiță, părintele mai multor modele muscelene

Next post

HiLux Tonka, o jucărie ajunsă vehicul adevărat

No Comment

Leave a reply