Home»Noutati»Auto»Land Rover va oferi versiuni SVX pentru modelele cu tradiție în off-road

Land Rover va oferi versiuni SVX pentru modelele cu tradiție în off-road

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover începe ușor, ușor să își schimbe strategia de produs și oferă clienților alternative interesante în locul personalizărilor aftermarket. După versiunile SVR și SVAutobiography, oficialii Land Rover se gândesc și la off-roadiști și vor să lanseze o variantă SVX.

Confrom producătorului britanic, această versiune va putea fi aplicată doar modelelor foarte capabile în off-road, ceea ce înseamnă că Range “Rooney” Rover și nici Discovery Sport nu vor beneficia de acest tratament. Cel puțin asta sugerează zvonurile apărute în presa de specialitate.

Confrom aceleiași surse, versiunea SVX va debuta, cel mai probabil, odată cu viitoarea generație a lui Defender. Din păcate, actualul Defender va ieși din producție la finalul anului, iar pentru înlocuitorul său nu există detalii cu privire la debut.

Previous post

O fată de 16 ani face spectacol în competițiile de rock bouncing

Next post

Top 10 eșecuri din off-road

1 Comment

  1. […] Nu este pentru prima dată când auzim acest acronim, John Edwards, directorul Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, declarând în trecut că britanicii vor oferi astfel de variante doar pentru modelele cu tradiție în off-road. […]

Leave a reply