Home»Tehnica»Proiecte custom»Land Rover Project Barbour – încă un vis frumos din America

Land Rover Project Barbour – încă un vis frumos din America

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar nici americanii de la East Coast Defender nu mai necesită să fie introduși în scenă.

Cel mai recent proiect al lor a luat un off-roader britanic fabricat de Land Rover și a inclus un parteneriat cu Barbour și marca vestimentară Orvis. Ideea a fost să creeze un model cu look retro care să îmbine elemente de la cele două mărci sub bagheta celor de la East Coast Defender.

Proiectul a fost vopsit într-o nuanță numită Coniston green și jantele au și ele aceeași culoare. Soft top-ul este bej și prezintă logotipul Barbour. Blocurile optice și grila frontală prezintă și ele accente speciale.

Interiorul are un volan Momo Indy, cu design clasic și scaune din piele cu inserții tartan. Tema a fost continuată pe fețele de uși. Pentru atmosferă, cei de la East Coast Defender au instalat un sistem audio cu boxe Infinity și o unitate Kenwood. Motorizarea este un V8 de Rover, cuplat unei transmisii manuale cu cinci trepte, pentru un feeling vintage.

Acest exemplar, unic în lume, va fi premiul unei tombole derulate de Orvis și Barbour. Din păcate, este destinată celor din Statele Unite ale Americii. Mare păcat, nu-i așa?

Previous post

Tractor de colecție - Porsche Diesel Junior

Next post

Cupa Zimbrul 2017 are loc în weekend-ul 9-12 noiembrie

No Comment

Leave a reply