Home»Tehnica»Proiecte custom»Land Rover Kingsman, un Defender cu V8 de 320 CP

Land Rover Kingsman, un Defender cu V8 de 320 CP

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender 110 nu a excelat niciodată prin puterea motorizărilor cu care a fost echipat. O echipă de specialiști din SUA are planuri diferite pentru aceste modele, iar Project Kingman este unul dintre exemplele care arată ce pot ei să facă.

A durat un an conversia acestui Defender la o motorizare V8, dar nu vă gândiți la o lucrare făcută într-un garaj. Echipa East Coast Defender a desfăcut exemplarul până la cadru și a înlocuit toate componentele care ar fi încurcat în vreun fel buna funcționare a modelului după echiparea sa cu un V8. În plus, șasiul a fost galvanizat pentru a preveni orice fel de coroziune.

Motorul V8 folosit de specialiștii din Florida este un LC9 de Chevrolet, care furnizează 320 CP unei transmisii automate cu șase trepte. Este evident că rezultatul este mai rapid decât un Defender standard, dar performanțele nu sunt precizate.

Aproape toată mecanica acestui model a fost schimbată, mergându-se până la furtune de frână metalice și un roll cage extern. Interiorul a fost îmbrăcat în piele și a primit un sistem multimedia modern, care suportă Apple CarPlay și Android Auto.

O conversie de acest tip durează un an și poate fi efectuată și cu alte motorizări, cum ar fi un V10 sau alte variațiuni pe această temă. Un Defender Project Kingsman costă de câteva ori mai mult decât costa unul standard cu toate dotările oferite de fabrică. Prețul fiecărui exemplar în parte este limitat doar de dorințele proprietarului – atelierul nu impune nicio limitare. Pe de altă parte, știi că nu mai are nimeni unul ca al tău, ceea ce este neprețuit.

Previous post

Renault Alaskan vine și în Europa. Prima oprire: Frankfurt

Next post

Volvo XC40 va avea un sistem de conducere semi-autonom

No Comment

Leave a reply