Home»Tehnica»Proiecte custom»Lada Niva 6×6: un proiect custom rusesc

Lada Niva 6×6: un proiect custom rusesc

0
Shares
Pinterest Google+

Lada Niva 6×6 nu este primul lucru la care te gândești când vine vorba despre un proiect excentric.

Practic, este opera unei echipe de ruși reunită într-un garaj. Ei au și un canal de YouTube, unde au ales să-și prezinte cea mai recentă creație.

Proiectul lor are la bază o Niva 4×4 cu cinci uși și ampatament și a utilizat încă o Niva pe post de donatoare. Echipa de mecanici a improvizat o punte spate folosind componentele de la cele două vehicule și a ranforsat șasiul. Desigur, ambele punți spate sunt legate la transmisie.

Din acest punct de vedere, echipa a trebuit să apeleze la o nouă improvizație, așa că au legat cele două diferențiale spate cu o planetară. Garda la sol a fost și ea majorată subtil, iar bosajele roților au fost mărite pentru a face loc pentru roțile suplimentare.

Caroseria este decorată îndoielnic, dar rușii s-au asigurat să monteze un set de logo-uri 6×6, în caz că nu era clar despre ce este vorba. Portierele din spate par nu mai sunt utilizabile în această fază a proiectului, dar rămâne de văzut dacă rușii le vor modifica mai departe pentru a le redobândi utilitatea.

Iată cum au făcut!

Previous post

VIDEO: Probleme pentru Jimny la World Car of the Year

Next post

Cum se transportă bradul...când ai o mașină de curse

No Comment

Leave a reply