Home»Noutati»Accesorii»Kia Stinger a debutat în România: start de la 33.800 euro

Kia Stinger a debutat în România: start de la 33.800 euro

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Stinger a debutat pe piață din România și pornește de la 33.800 euro cu TVA inclus.

Berlina cu siluetă de coupe cu patru uși este cel mai rapid automobil produs vreodată de Kia. Reprezentanții producătorului ne amintesc de faptul că acest model a fost dezvoltat pe circuitul de la Nurburgring.

Stinger poate fi cumpărat atât într-o variantă cu propulsie, cât și cu tracțiune integrală permanentă. Trei motorizări sunt oferite în gama Stinger în România: un diesel de 2.2 litri și 200 CP, un 2.0 benzină turbo de 255 CP și nava amiral, un V6 de 3.3 litri și 370 CP. Am condus două dintre ele pe circuitul Motorpark din Adâncata și puteți găsi impresiile noastre în ediția decembrie-ianuarie a revistei 4x4adventure.

Previous post

Lamborghini Urus este aici: 650 CP și 0-100 km/h în 3.6 secunde

Next post

Primul FUV a debutat în California și este electric

1 Comment

  1. […] Kia Stinger este unul dintre modelele cu șanse mari la titlul cel mare, dar șansele sale sunt amenințate de Nissan Leaf. Printre challengeri se numără Alfa Romeo Giulia, BMW X3, Land Rover Discovery și Range Rover Velar. Poți să afli părerea noastră despre primul model Kia într-o configurație cu propulsie în numărul decembrie-ianuarie al revistei 4×4 adventure.  […]

Leave a reply