Home»Noutati»Auto»Kia Sportage – Poze cu interiorul și detalii finale

Kia Sportage – Poze cu interiorul și detalii finale

0
Shares
Pinterest Google+

Kia a publicat astăzi o serie de imagini cu interiorul noului Sportage, dar și detaliile finale cu privire la acesta. Pentru început vă spunem că Sportage a crescut cu 40 de mm în lungime și măsoară 4.480 de mm, iar ampatamentul are acum 2.670 de mm, cu 30 mm mai mult față de generația precedentă.

Astfel, pasagerii vor avea mai mult spațiu pentru cap și picioare (5/19 în față, respectiv 16/7 în spate). De asemenea, volumul portbagajul a crescut la 503 litri, iar cel al rezervorului măsoară 62 de litri.

În plus, sud-coreenii anunță și lansarea unei versiuni de echipare GT Line care duce totul către sportivitate.

La interior, consola centrală este dominată de ecranul de 7 sau 8 inchi (în funcție de versiunea de echipare aleasă), iar sistemul audio de top poartă semnătura JBL. Scaunele au fost mult îmbunătățite, iar cele din față pot fi comandate și cu sistem de încălzire.

Sub capotă, Kia Sportage vine cu un benzinar și două motare diesel. Primul este un 1.6 GDI de 132 CP și 161 Nm care va fi disponibil și în varianta turbo de 177 CP și 265 Nm. Primul motor diesel este cel de 1.7 CRDi care produce 115 CP, iar cel de-al doilea reprezintă o evoluție a vehicului 2.0 și este disponibil în versiunile de putere de 136 P și 373 Nm sau 184 CP și 400 Nm.

Cu noi detalii despre noul Kia Sportage vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Previous post

Tesla Model X - 3,2 secunde pentru sprintul 0 - 96 km/h

Next post

Citroen Cactus M Concept - Imagini și detalii finale

No Comment

Leave a reply