Home»Noutati»Kia Sportage 2018 în România: Listele de comenzi sunt deschise

Kia Sportage 2018 în România: Listele de comenzi sunt deschise

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Sportage facelift este disponibil pentru comandă în România.

O premieră o reprezintă o variantă hibridă diesel-electric echipată cu sistem de 48V, un sistem despre care am vorbit aici. Cel mai ieftin Sportage de pe piața internă pleacă de la 18.633 euro cu TVA inclus. Vorbim despre o variantă cu tracțiune față, propulsată de un motor benzină aspirat de 1.6 litri și 132 CP. Singura transmisie oferită pentru acesta este o manuală cu șase trepte.

Varianta hibridă a lui Kia Sportage pleacă de la 26.791 euro cu TVA inclus, însă poate să ajungă și la 31.065 euro pentru cea mai scumpă versiune, GT Line cu transmisie automată. Dacă nu vă atrage nici varianta de bază și nici hibridul, Kia oferă pentru Sportage facelift și motoare 1.6 turbo, alimentate cu benzină sau cu motorină. Acestea sunt oferite atât cu manuale, cât și cu transmisii automate cu două ambreiaje și pot fi comandate și cu tracțiune integrală.

Pentru un Sportage 1.6 turbo cu transmisie automată cu două ambreiaje și tracțiune integrală, trebuie să plătești aproximativ 27.000 de euro, indiferent dacă alegi un model diesel sau unul alimentat cu benzină. Sportage este cel mai bine vândut model din gama Kia, având peste 131.000 de unități vândute în 2017.

Previous post

Red Bull Romaniacs 2018: Cel mai lung eveniment din World Enduro Super Series e gata de Start

Next post

Ford F-350 Mega Raptor, încă un model pe care nu-l găsești la showroom

No Comment

Leave a reply